Sommarpratare jag inte vill höra och några andra

SVD listar ett antal sommarvärdar som jag inte vill höra. Jag vill inte hör ett program om döden, inte  för att jag är rädd för döden utan för att jag föredrar glädje och positivitet. Jag vill inte höra en ekonomireporter (sånt burkar vara dödstråkigt), är fullständigt ointresserad av Sara Danius, vem det nu är, en fotbollstränare eller en konstnär som verkar sälja tavlor för överpris. Inten av dem verkar speciellt intressant om jag får säga så. Jo, förresten, Kristian Gidlund, men han talar ju förstås om döden så det får vara.

Istället är jag mer nyfiken på serietecknaren Liv Strömqvist, jag tycker Jan Eliasson verkar vara en trevlig person medan jag vill höra Katrine Kielos samt Martin Schibbye och Johan Persson av politiska skäl. Kan vara politiskt intressant helt enkelt. Mikael Niemi och Malik Bendjelloul är två andra som kanske kan vara intressanta att lyssna på.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Media: SR1, 2, 3DN, Skanskan, NSK, AB1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements