Stefan Löfvens morfar var nazist – och?

Stefan LöfvenSVD har ett avslöjande idag. Tycker de. Påstår de. Fast egentligen handlar det om en bok som två SVD-journalister skrivit om Stefan Löfven. Där ”avslöjas” att Stefan Löfvens morfar tydligen var aktiv nazist. Ändå till 1950-talet. Ärligt sagt undrar jag vad det spelar för roll. Ingen alls är min uppfattning.

Stefan Löfven är ju inte driekt nazist. Hade han varit det hade det varit uppseendeväckande. Men så är det ju inte och SVD står där med ett avslöjande som inte är ett avslöjande. Det spelar ju ingen som helst roll att Löfvens biologiska morfar var nazist. Ingen som helst roll. Faktiskt helt ointressant. Det handlar om en person som Löfven inte ens känt, inte ens träffat. Kanske inte ens vetat om. Löfven växte upp som adoptivbarn och inte med sina biologiska föräldrar.

Är det ens en nyhet?

Intressant?
Borgarmedia: SVD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
 • bigson16

  Na und, vad har han med sin morfars arbete att göra?

 • Tar Atanamir

  En gång nazist alltid nazist är väl det som gäller?

  Även alla möjliga associationer till nazister sätter stämpeln i pannan för alltid. Och självklart är den ärftlig, se bara på hur Silvia får be om ursäkt för sin fars åsikter minst vart femte år.

  Stefan Nazist ska han heta i all framtid.
  -Inga nazister på våra gator!

  • Jag tycker inte om ironi på nätet. Men låter det stå kvar trots att många människor inte förstår. Jag brukar inte heller fatta ironi. Så för den som inte förstår ironi. Ovanstående är ironi.