Brand i Bergsjön

Enligt en del uppgifter ska branden ha startat med något som lät som en explosion i en lägenhet i ett hus på Keplers gata. I den lägenheten fanns två personer, en 35-årig man och en kvinna i 30-årsåldern. Mannen ska vara svårt brännskadad medan kvinnan är lindrigt skadad, främst rökskador.

Ett 40-tal personer evakuerades från huset och ett femtontal fördes till sjukhus för rökskador. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand. Det behöver dock inte betyda att det för närvarande finns nåt som tyder på det. Det är snarare en rutinåtgärd. Skedde det en explosion i lägenheten där branden började så verkar det ju i all vara något som inte varit eller är som det ska. Men inte heller det är ju säkert. Eventuellt kom ju smällen när fönstren till lägenheten sprängdes.

Så här långt påminner det hela lite om branden i ett studenthem i Guldheden häromåret som startade med nån slags explosion i en lägenhet utan att det nånsin klarlagts vad det faktiskt var som hände.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements