Brett om hälsa

Boktips
12 veckor till ett självläkande liv
Sanna Ehdin
Forum

Brett om hälsa

Detta är en unik bok som försöker greppa allt mellan å ena sidan vetenskap, biologi, darwinism, evolution och stenålderskost, och å andra sidan hela det alternativa tänkandet av new age, österländsk medicin och mystik, andlighet, kvinnokraft och hälsokost.

Men det senare köps lite för mycket rakt av, och blandas med USA-hurtighet, gullegull-språk och individfixering. Bättre att läsaren koncentrerar sig på alla goda råd om kost och motion. Och bättre om Sanna Ehdin i kommande böcker koncentrerar sig på det hon är bäst på; på psykoneuroimmunologi (=kropp-själ-sambandet).

Hans Norebrink

Mer: EX, Ulrika Gabriel, ViktoriaE, Peppen, Knuff, Google, Bokstugan,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Bokus

Adlibris 

Advertisements