Man i Hammarkullen skjuten

Igår kväll sköts en man i Hammarkullen ner. Han har inte avlidit och det hela rubriceras som försök till mord. Det är den andra våldsamma skottlossningen i Göteborg på en vecka men de två har sannolikt inga kopplingar till varandra. Dubbelmordet i Biskopsgården är snarare kopplat till ett tidigare mord i Tynnered, alternativt till en skottlossning i Burås eller ett mord i Bergsjön.

Skjutningen i Hammarkullen är snarare och mer sannolikt kopplad till tidigare händelser i stadsdelen och en konflikt mellan befolkningen i Hammarkullen och det dominerande kriminella nätverket i området.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

PS 00:00. En del uppgifter tyder på att skjutningen i Hammarkullen inte är kopplad till den motsättning jag nämnt ovan utan till en rättegång där den skjutne personen vittnat.

Advertisements