Gudmundson svamlar om kristallnatten i Göteborg

Gudmundson brukar svamla. Han brukar aldrig kolla fakta och har noll koll på verkligheten. Nu har han fått för sig, tillsammans med en del andra, att det finns en splittring i Göteborg kring Kristallnatten. Att det uppstått i år. Sanningen är att så har det varit i cirka 15 år. Vad som är nytt i år är att de flesta av dem som tidigare inte samarbetade med judiska församlingen gör det i år. Det är faktiskt så att det är större enhet i år än tidigare år. Inte större splittring.

Kristallnatten 2013När det gäller nazisternas planerade manifestation i Stockholm utgår jag från att den stoppas av aktivister. Det hade vi gjort i Göteborg. De hade jagats bort från stan.

Fackeltåg den 9 november. Götaplatsen klockan 16:00.

75 år sen kristallnatten – bredare enhet än på länge i Göteborg

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements