Fiskebäck Bunkring

Del 5 av 5 i serien Fiskebäcksrederier

Fiskebäcks Bunkrings AB är ett mindre rederi med adress i Fiskebäck. Företaget grundades 1970 och har idag ett tankfartyg för transport och leverans av bunkerolja. Fartyget opererar på kontrakt för Topoil AB.

År 2012 omsatte företaget 10 miljoner, hade 13 anställda, en begränsad vinst och bokförda tillgångar på 18 miljoner den siste december. I styrelsen sitter i huvudsak medlemmar i huvudägarfamiljen Olofsson. Anders Olofsson, Berth Valter Peterson, Johan Ljungberg och Bo Göran Olofsson är ordinarie ledamöter medan Margareta Olofsson och Eivor Olofsson är suppleanter.

Fiskebäck Bunkrings AB

Topoil AB är ett dotterbolag till danska Bunker Holding A/S, ett stort bunkerföretag som har verksamhet i hela världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Series Navigation<< Krabbeskärs Rederi AB
Advertisements