Bomb mot barnfamilj i Malmö

Under natten till idag, vid fyratiden, kastades en bomb in i en lägenhet  Rasmusgatan i centrala Malmö. I lägenheten bor en barnfamilj. Genom att mannen i familjen vaknade när fönstret gick sönder tycks allvarligare skador ha undvikits då han stängde en dörr in till barnens rum. Spränganordningen, eventuellt nån typ av handgranat, studsade enligt uppgift mot dörren till barnens rum och exploderade i hallen.

Polisen uppger att det inte finns någon hotbild mot den aktuella familjen och media uppger att familjen inte förstår nånting. Detta betyder självklart inte att det verkligen är så att hotbild saknas. Samtidigt kan det ju också vara så att någon förväxlat familjen eller vissa familjemedlemmar med nån annan. Det hela rubriceras som mordförsök.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements