Rasistpartiet också bidragsfuskare

Sverigedemokraterna (SD) är ett rasistiskt, fascistiskt och kvinnofientligt extremhögerparti med en politik som missgynnar arbetare och fattiga samt gynnar rika. Därom råder ingen tvekan. Partiet rider ofta på höga moraliska hästar, men har fler brottsdömda politiker än alla andra partier. Partiet har ledande företrädare som regelbundet använder våld (tänk på järnrörsmännen) och brister ut i rasistiska haranger. SD finansierar och medlemmar deltar i driften av webbsajter som får Lexbase att framstå som moralens och skötsamhetens väktare. Sajter som helt klart bryter mot svenska lagar som PUL och hets mot folkgrupp.

Men inte nog med detta. Eventuellt är Sverigedemokraterna också ett parti med bidragsfusk agendan. I alla fall misstänks de medvetet ha ägnat sig åt att skapa dokument som visar att de har organisationer som i verkligheten inte finns. Detta i syfte att tillskansa sig rejäla bidrag från staten.

Sverigedemokraterna är med andra ord ett parti som på många sätt bryter mot lagen, uppmuntrar människor att bryta mot lagen och inte på något sätt försvarar moral, rättsstat och lagar. Det är ett parti som ständigt ägnar sig åt dubbelmoral. En moral för andra, ingen moral för dem själva.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements