Idioterna på Google

Google är ett rätt synlig företag. Supporten är osynlig. Av politiska skäl tillåter de inte att jag visar deras annonser (Adsense) på min sajt. Varje vecka skickar de ut flera erbjudanden om att jag borde använda mig av dem för att annonsera (Adwords). Om jag använder en viss summa pengar får jag en större summa som jag också kan annonsera för. Ärligt sagt. Är de helt dumma i huvet på det företaget? De vägrar ge mig tillstånd att använda deras annonser, men tycker jag ska betala dem för att få annonsera.

Google

Fast det är klart, utskicken av erbjudanden om att köpa annonser går väl helt automatiskt till alla som har Adwords-konton. Så kanske de inte på det personliga eller personella planet är idioter. Men ändå idioter som jag ser det. Företaget i alla fall. I detta falla Google Sverige antar jag. Men okej. Om Google tillåter mig att ha ett Adsensekonto så jag kan ha deras annonser på mina sajter så kan jag tänka mig att också annonsera via dem. Tills dess kan de dra åt helvete. Puckon.

Media: IDG1, 2, 3, 4, 5, 6PCW,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements