Tillslag mot Hells Angels

Förra helgen slog polisen i Göteborg till mot tre män födda 1968, 1984 och 1985 och bosatta i Angered, Högsbo och Partille. De är alla misstänkta i en utpressningshärva i Göteborg och har enligt uppgift anknytning till Hells Angels. Grunden för misstankarna mot männen är en händelse vid Sahlgrenska sjukhuset förra veckan. Eftersom beskyddarpengar är en av de olagliga inkomstkällorna för kriminella mc-gäng i Västsverige så handlar ärendet sannolikt om det.

De anhållna männen har efter begäran fått advokaterna Bengt-Erik Sik och Anders Lindstrand som försvarare. Båda två välkända advokater i Hells Angels-sammanhang.

Igår, torsdag, gjorde polisen i Stockholm tillslag mot Hells Angels lokal i Saltsjö-Boo. Detta efter att en misshandlad man i 50-årsåldern påträffats när mc-klubbens lokal. Polisen ansåg att det fanns anledning att misstänka att misshandeln skett i Hells Angels lokaler. De 4 personer som greps i samband med tillslaget mot HA-lokalen är släppta så jag antar att det inte fanns några bevis om att någon misshandel skett i lokalen eller att någon av männen på något sätt var inblandad.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements