Person skjuten till döds i Biskopsgården

Den nionde skjutningen i Biskopsgården under 2014 har resulterat i en död person, en nittonåring. Den döde påträffades i en lägenhet efter att skottlossning rapporterats på Dimvädersgatan tidigt på morgonen idag. Det finns stor anledning att tro att dödskjutningen har samband med tidigare skottlossningar i Biskopsgården och det gängkrig som pågår i stadsdelen. Orsaken till gängvåldet ska vara en konflikt om haschhandeln i stadsdelen parat med personliga motsättningar.

Polisen har inte lyckats få stopp på skjutningarna i Biskopsgården trots att de arbetat länge med problemet. En orsak till detta är att det finns få människor i Biskopsgården som vill hjälpa polisen med det hela, trots att många vet vilka det är som skjutit i bestämda fall. När det gäller motsvarande motsättningar i Bergsjön har polisen däremot lyckats gripa de flesta inblandade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements