Senaste mordet i Biskopsgården inte en del av gängkriget

Det senaste mordet i Biskopsgården som skedde igår morse är sannolikt inte en del av gängkonflikten som under förra året och detta år resulterat i flera döda och skottskadade. Detta enligt polisen. Istället kan motivet till mordet vara hämnd. Den nu skjutne 19-åringen har tidigare varit misstänkt för ett mord i Thailand. Ett mord som kan ha varit ett svartsjukedrama. Han tycks dock aldrig ha åtalats för det eftersom han släppts iväg från Thailand och befunnit sig i Sverige. Eventuellt kan ha flytt från landet innan rättegången kunde börja. Sannolikt är det ingen som dömts för mordet och nu skulle det kunna vara så att någon har hämnats genom att mörda 19-åringen i Biskopsgården.

Att en person snabbt gripits som misstänkt för mordet är också ett tecken på att det inte handlar om ett i raden av mord och skottlossningar som kantat gangsterkriget. Den gripne som är under 20 år gammal har också anhållits som misstänkt för mordet. Teknisk bevisning och vittnesuppgifter ska enligt polisen knyta honom till gärningen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements