Man anhållen för mordet på Mille Markovic

En 54-årig man har anhållits som misstänkt för mord på Mille Markovic. Mille Markovic är mest känd som mannen som hävdade att han hade bevis på att kungen besökt porrklubbar. Något som han i slutändan inte kunde visa upp. Vidare har han varit misstänkt för att ha beställt ett mord på en konkurrent, Michael Badelt, i porrbranschen. Badelt är numera ägare till de klubbar Markovic tidigare ägde. Markovic frikändes dock från att ha planerat och beställt mord på Badelt. Mordet på Mille Markovic inträffade en och en halv månad efter att han friats från misstankarna.

Mille Markovic sköts med flera skott i huvudet i januari i anslutning till sin bostad i Ulvsunda i Stockholm. Den misstänkt mannen är känd av polisen sen tidigare, men anses inte vara medlem av nån kriminell gruppering. Han har dock tidigare utfört tjänster och jobb åt kriminella nätverk. Han har tidigare dömts till fängelse fler gånger, senast 2010 till 4,5 år för grovt narkotikabrott. Det grova narkotikabrottet begick han som en tjänst åt ett kriminellt gäng sedan en nära anhörig hamnat i skuld till organisationen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements