Diversifiering av skrivandet

Förutom denna blogg driver jag också ett par sajter till. Om fiske skriver jag numera på min blogg om yrkesfiske, Njord. Det är Sveriges största webbsajt och publikation om yrkesfiske. Emellanåt publiceras nån krönika av mig också i Yrkesfiskaren. Om Science-fiction skriver jag om på min SF-blogg Anarres och i min egen personliga SF-wiki. Skrivandet där sker intermittent och inte varje dag som på denna politiska blogg och på min fiskeblogg.

På denna blogg skriver jag också om historia och om moderna finansfamiljer. En stor del av de historiska artiklarna, de som handlar om Göteborg med omnejd, har återpublicerats på en annan sida, Det gamla Göteborg. Där skriver jag också helt nya inlägg och artiklar om Göteborgs historia.

Förutom på denna blogg skriver jag dessutom om politik på andra håll. Dels i Flyktingbloggen, dels i ETC Göteborg där jag skriver ledare var fjärde vecka. Nån enstaka gång får jag in debattartiklar i Göteborgs Fria och Internationalen också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements