Almedalen 2014

Almedalen är ett politiskt jippo för eliten och andra insatta. Ett jättestort mingelparrty som inte berör vanligt folk. Det har jag skrivit i ett inlägg. Trots det har jag kommenterat flera saker som politiker sagt i Almedalen och imorgon skriver jag på SVT Opinion om varför Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt inte får det stöd de bord ha fått med hjälp av välfärdsfrågan. Vänsterpartiet är i praktiken det enda parti som går han i hand med folkopinionen i frågan om vinster i välfärden, men lyckas faktiskt inte vinna så mycket på det. Läs mer på SVT Opinion imorgon (fredag). Vänsterpartiets dag i Almedalen.

Läs också:

Bra med höghastighetsbanor – men först en fungerande järnväg
Att någon har begått brott kan inte vara ett hinder för politisk verksamhet
Bra att Löfven är mot rasism, men hans förslag är kontraproduktivt
Almedalsveckan – politik som kommersiellt geschäft
Miljöpartiet vill rädda Östersjön genom marina reservat och ekologiskt jordbruk

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements