Mordbrand mot Bandidos?

Bandidos lokaler på Fortunavägen i Malmö har idag brunnit häftigt och brinner ännu. Brandkåren gav tidigt upp försöken att släckbranden på grund av flera explosioner i byggnaden. Sannolikt handlar det om exploderand gasflaskor då flera sådan fanns i byggnaden som förutom Bandidos klubblokaler också innehåller verkstadsföretag.

Enligt en del uppgifter misstänker polisen mordbrand, men inget är egentligen klart när det gäller brandorsaken ännu. Kanske blir det aldrig nån klarhet när det gäller det då byggnaden sannolikt kommer att brinna ner till grunden. Ingen skulle dock bli förvånad om det visar sig vara en anlagd brand.

Brandkåren koncentrera sig på att förhindra spridning av elden. En del bostäder i närheten har fått evakueras, främst på grund av den kraftiga rökutvecklingen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements