Normalisering av SD gör rasistövergrepp mot romer möjliga

Ett antal tältläger i Stockholmstrakten där fattiga EU-migranter som livnär sig på tiggeri bor har överfallits å det grövsta. De allra flesta i tältlägren är romer. Tält och bostäder har skurits sönder och förstörts av grupper med knivbeväpnade män. Det hela är uppenbart organiserat och med all sannolikhet är det nazister eller SD-sympatisörer som utfört de rasistiska överfallen på tältlägren. Det hela är ovärdigt ett demokratiskt land och helt oacceptabelt.

En anledning till att det sker är sverigedemokraternas (SD) kampanj mot tiggare och den normalisering av SD som skett och sker i media. När SD behandlas som vilket parti som helt och inte som det rasistiska pariaparti det är så ökar våldet och rasismen mot invandrare. Överfallen på tältlägren visar just det. SD och media är på grund av sitt agerande och handlande delansvariga för överfallen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements