En röst på F! kan gynna SD

Med all sannolikhet kommer Feministiskt Initiativ (F!) inte in i riksdagen. Det innebär att en röst på F! kan innebära en röst på alliansen, den nuvarande regeringen. Vad än värre är så blir en röst på F! i det läget en garanti för att SD får vågmästarposition i riksdagen. Ingen egen majoritet för Socialdemokraterna-Miljöpartiet-Vänsterpartiet, ingen egen majoritet för den nuvarande högerregeringsalliansen.

En röst på F! riskerar alltså att bli en röst som ger SD större inflytande. En röst på F! riskerar att bli en garanti för att SD blir vågmästare.

Ju större Vänsterparti i riksdagen, ju bättre. Vänsterpartiet är det enda parti riksdagen som verkligen vill avskaffa vinstdrivande skattesmitande storföretag i välfärden. Ska en sådan politik gå igen om kräva att Vänsterpartiet blir så stort som möjligt. En rösta på Feministiskt Initiativ istället för Vänsterpartiet är därmed en röst om innebär många dåliga saker.

En röst på F! kan innebär att de skattesmitande storföretagen kommer att fortsätta sno åt sig våra skattemedel, del ut dem till aktieägare, investerare, anställda och långivare.

Rösta därför på Vänsterpartiet. Har du redan röstat på F!? Ändra dig. Gå till vallokalen på söndag och rösta på Vänsterpartiet i riksdagsvalet.

Intressant?
Media: DN1, 2, 3, 4, SMP, Skanskan, NSK, LT
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements