Man svårt skottskadad i Malmö

Ungefär klockan 22:30 igår kväll fick polisen larma om skottlossning på Sörbäcksgatan i Kroksbäck i Malmö. Det sköts många skott och efteråt visade det sig att flera lägenheter hade träffats med skador på balkonger och fönster som resultat. En man i 20-årsåldern skottskadades svårt och fördes till sjukhus med en privatbil. Mannen var enligt sjukvården livshotande skadad men det uppges att läget för närvarande är stabilt. I de lägenheter som träffats av misstag ska inga personer ha skadats. Det är oklart om den skottskadade mannen fanns i en lägenhet eller utomhus.

Enligt polisen är mannen känd av dem sen tidigare. De saknar dock misstänkt för brottet såväl som motiv. Brottet rubriceras som mordförsök.

En uppgörelse bland kriminella är ju det sannolika så det blir sannolikt svårigheter för polisen att lösa brottet, dvs få tag på någon gärningsman. Samtidigt måste det ju enbart vara ren tur att inte fler skadats med tanke på att även andra lägenheter träffats av skott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements