Bomb i Länsmansgården?

En man ringde på morgonen idag in ett bombhot till polisen i Göteborg. Egentligen var det nog inget bombhot utan kanske snarare ett bomblarm. Enligt den ringande mannen låg det en bomb på en parkeringsplats på Klimatgatan. Ett område kring ett föremål polisen hittat, en påse med ett folieklätt paket, har spärrats av.

Det finns knappast något att bombhota i Länsmansgården, det kanske finns kriminella att bomba däremot. Det kan förstås också handla om en bom som nån kriminell tappat och som var tänkt att använda nån annan stans. Om det är en bomb, vilket väl ändå måste betraktas som osannolikt, bör det i vilket fall som helst ha samband med gangsters, med kriminella.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Ps 11:52: Lite senare kom ett bombhot mot AstraZeneca i Mölndal, i helt i andra ändan av Göteborgs stadsområde . Kanske finns det ett samband. Polisen hittade dynamit i Länsmansgården. Så en bomb kan det väl sägas ha varit.

Advertisements