Rasister med och arrangerar Förintelsens dag i Göteborg

Jag brukar gå till det officiella arrangemanget i Universitets aula i Göteborg på Förintelsens dag. Har gjort så i många år. Men i år kommer jag inte att gå dit. Sverigedemokraterna (SD) hör till de som arrangerar det hela. För mig är det helt otänkbart att delta på ett arrangemang där rasister tillåts delta om arrangörer. Vad jag vet har det inte varit så att rasister tillåtits bland arrangörerna under tidigare års arrangemang.

Det är för mig helt ofattbart hur Judiska församlingen i Göteborg kan arrangera detta tillsammans med bland annat Sverigedemokraterna. Det är helt ofattbarta att Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Miljöpartiet kan samarbeta med SD på detta sätt. Det är obegripligt att Göteborg universitet vill arrangera saker tillsammans med rasister.

Inget besök i den vackra Universitetsbyggnaden i Vasaparken för mig detta år alltså.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements