Trippelmord i Uddevalla

Tre unga personer, två män och en kvinna har blivit ihjälskjutna i Uddevalla. De hittades i närheten av sjukhuset, en sittande kvar i den bil de färdats i och de två andra i närheten.

Klockan sju i morse hittade en joggare en död person i en bil på Bävedalsvägen. 10-20 meter från bilen hittades ytterligare två personer. De tre döda personerna är två män födda 1992 och 1993. Den tredje personen är en kvinna född 1996. Samtliga är hemmahörande i Uddevalla. De mördades anhöriga har underrättats.

Platsen där kropparna hittades är även brottsplatsen. Brottet har skett någon gång mellan 01.00 och 01.30 natten till idag (lördag). Offren har färdats i en vit Audi A3 som anträffas på platsen och som är tagen i beslag.Polisen är speciellt intresserade av två personer på en moped som lämnat brottsplatsen i norrgående riktning.

Den äldre av de skjutna brukade enligt uppgifter bilen som de färdades i. Den tillhör en släkting till honom. Han bodde också tillsammans med den dödade kvinnan enligt samma uppgifter. De både unga männen ska vara dömda för brott vid tidigare tillfällen, bland annat tillhör de de 11 personer som dömdes i det så kallade raggarmålet.

Det mesta tyder väl på en uppgörelse mellan kriminella. Den unga kvinnan kan ha dödats för att de inte villa lämna vittnen. Alternativet är ett savrtsjukedrama av något slag. i Så fall är ett av de manliga offren kanske ett vittne som dödats.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements