Storslagsmål ledde till skottlossning

Omkring klockan halv fem i morse började ett 30-tal personer i 20-års åldern att slåss i Brunnsparken i centrala Göteborg. Bråket rörde sig sedan mot Drottningtorget utanför Centralstationen. Vid bron på Slussplatsen blev en person skjuten i foten. Han har uppgett att han stod vid bron tillsammans med vänner vareftee det kom en grupp på 20 personer mot dem. En i den grupp som kom gick rakt fram mot honom och sköt honom i foten.

Den skjutne mannen fördes till sjukhus men är inte vara allvarligt skadad. Ytterligare tre personer skadades och kördes in av polisen för att få vård. De är skurna med kniv eller av glasflaskor.

Polisen uppger att de inte känner till orsakerna till bråket.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements