Årets sommarpratare – mer intressanta än på många år

I årets uppsättning av sommarpratare finns det faktiskt ganska många jag är intresserad av att lyssna på. Ett problem är dock att många är unga och unga människor har ofta inte speciellt mycket att berätta och säga även om de är bra och har bra åsikter.. Det blir ofta lite egofixerat, begränsat och intetsägande med unga sommarvärdar. Till denna kategori hör Zara Larsson utan tvekan, men även Siavosh Derakhti, Saga Becker, Maxida Märak och Seinabo Sey om jag håller mig till de jag faktiskt är intresserad av att lyssna på.

Andra som jag känner mig intresserad av att lyssna på är Daniel Poohl, Maria Strømme, Hans Mosesson, Kristina Sandberg, Gunilla Röör, Nisse Hellberg, Tom Alandh, Sanna Lundell och Mona Malm för att nämna de jag tänker på vid en första genomtittning av listan på sommarpratare. Det fisnn säkert fler som är intressant och som har intressant saker att säga, men det finns också några på listan som jag vill undvika. Alice Teodorescu är främst bland dem men även Fredrik Reinfeldt, David Batra, Bengt Baron, Karl-Petter Thorwaldsson och Markus Näslund. Det känns som en del av dem är tråkiga och förutsägbara, andra hopplöst politiskt konservativa och olyssningsbara. Men vem vet, jag kanske råkar hör nån av dem och får mina förutfattade meningar omkullkastade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements