Den försvunna flickan på Kinnekulle hittad död

En död flicka som bedöms vara den försvunna Lisa Holm har hittats i Kinnekulle-området. Den mesta troliga förklaringen till hennes försvinnande har väl därmed blivit sanning. Dvs att en man eller flera män, eventuellt i hennes närhet, dödat henne, kanske också våldtagit henne. Gårdagens spekulationer i GP om militär koppling kan väl därmed förkastas.

Tre person har också gripits i samband med Lisa Holms försvinnande. De greps efter att nya fynd gjorts i närheten av det kafé där Lisa Holm arbetade och varifrån hon försvann efter arbetets slut söndagen för en vecka sen. Polisen är än så länge tystlåten om vad det var för fynd som gjorde att de tre personerna greps. Två av de gripna är anhållna som misstänkta för mord och en person är anhållen som misstänkt för skyddande av brottsling. De gripna ska vara ett gift par i 30-årsåldern plus ytterligare en man enligt uppgifter från P4 Skaraborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements