Stödmanifestation för Ship to Gaza

Kom och visa ditt stöd för Ship to Gaza och aktivisterna som igår morse greps av israelisk militär. Bordningen av Marianne af Göteborg skedde på internationellt vatten utanför Egyptens kust och därmed har Israel återigen hänsynslöst brutit mot internationella lagar!

Israel har uppgett att besättningen ombord förts till den Israeliska hamnstaden Ashdod.

Idag är det solidaritetsmanifestation på Gustav Adolfs Torg idag (tisdag 30 juni) med start kl 18.00 med tal och musik och avslutning vid 20-tiden genom att tillsammans släppa ut pappersbåtar i kanalen vid Lejontrappan för att visa stöd för aktivisterna som varit ombord på Marianne af Göteborg och fortsatt solidaritet med det belägrade folket i Gaza!

PROGRAM

– PIRI PIRI (Musik)
– ANDERS LÖNNBRO (Poesi)
– TALARE (Ship to Gaza m.fl.)

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements