Mord i Akalla

Strax före 02:00 natten till idag (fredag) fick polisen larm om skottlossning i Akalla. Några av de som ringde berättar att det låg en person på marken. Vittnen uppger i media att de sett en man bli jagad av andra män medan andra vittnen uppger att de sett motorfordon av olika slag lämna platsen för skottlossningen.

En person är avliden efter skottlossning. Personen som av polisen uppges vara i 25-årsåldern och är identifierad. Platsen var på morgonen fortfarande avspärrad för teknisk undersökning. Polisen pratar med de som rör sig i Akalla och kommer genomföra dörrknackning bland annat i vissa trapphus på Sibeliusgången.  Polisens insatsledare har inlett förundersökning angående mord.

Mordet i Akalla uppvisar alla kännetecken på ett gängrelaterat mord så det finns stor anledning att tro det handlar om en uppgörelse mellan kriminella. Den typen av mord burkar vara svåra att lösa och det finns ingen anledning att tro det blir lätt att utreda detta mord och hitta en gärningsman.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements