Skottlossning mot pizzeria i Kvillestaden

Strax innan klockan tre på eftermiddagen idag (söndag) fick polisen larm från ägaren av Kvilles Restaurang och Pasta House på Brämaregatan i Kvillestaden om att hans restaurangen blivit beskjuten. I samband med händelsen körde en grå äldre kombibil från platsen i riktning mot Herkulesgatan.

När polis anlände till platsen kunde konstatera att det var ett skotthål i rutan och att kulan gått in i restaurangen. På utsidan hittades en hylsa som togs i beslag. Restaurangen stängdes och platsen spärrades av för teknisk undersökning. Polisen spanade i området efter den gråa bilen med bland annat helikopter. Det sökandet har avbrutits och bilen har inte hittats. Åtta personer befann sig vid och på restaurangen och de ska alla höras av polisen. Ingen person har kommit till skada.

Polisen rubricerar det misstänkta brottet som försök till mord. Att det handlar om skottlossning tyder sannolikt på nån typ av gangsterkoppling.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements