Man nedskjuten vid kebabställe invid Brunnsparken

Igår kväll ungefär klockan 20:30 sköts en man i 25-årsåldern på Norra Hamngatan i Göteborg. Mannen sköts precis utanför City Kebab som ligger norr om kanalen sett vid Brunnsparken. Han är skottskadad, men inte livshotande enligt GP och Sahlgrenskas pressjour.

Skjutningen sågs av många vittnen som förstås också såg gärningsmannen som enligt de som såg honom hade ansiktet täckt av en halsduk. Skjutningen är väl av allt att döma relaterad till den undre världen i Göteborg med sina kriminella nätverka och gäng. Den skjutne mannen är känd av polisen sen tidigare.

Området runt Brunnsparken är ett av Göteborgs mest brottsutsatta områden med rån och våldshändelser. Det är ju den centrala bytespunkten för kollektivtrafiken och en mycket stor mängd människor rör sig i området under större delen av dygnet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements