Kungsbacka – ung man skjuten i benen

Utanför Hålabäcksskolan som ligger centralt i en av Göteborgs större förorter, Kungsbacka, blev en ung man skjuten i båda benen strax efter klockan två natten till idag. När polisen anlände till platsen var det en stor skara personer där.

Kanske handlar det också i Kungsbacka om en urspårad narkotikaaffär precis som det enligt polisen gjorde i Brunnsparken i söndags kväll. Eller så handlar det om en fyllegrej.

Den skjutne mannen i Kungsbacka ska vara i 25-årsåldern och av allt att döma inte livshotande skadad. Han hittades utanför en fritidsgård som ligger intill eller i skolan. Det utreds av polisen som försök till mord alternativt dråp. Mannen är sen tidigare känd av polisen.

Kungsbacka är i huvudsak en medelklassort och medelklasskommun där de flesta pendlar till Göteborg för att arbeta. Det är också en gammal stad i sig själv och en bfolkningsmässigt mycket stor föortr vilket gör att det också fisnn en hel del jobb där samt stora klassskillnader mellan olika delar av kommunen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements