25-åring gripen för dubbelmordet i Tynnered

En man i 25-årsåldern har gripits som skäligen misstänkt för dubbelmordet på två bröder i Tynnered i västra Göteborg slutet av oktober. Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson beslutade i går att mannen skulle anhållas i sin frånvaro och vid halvåtta-tiden i morse greps den misstänkte i Tynnered. Den gripne är känd av polisen sen tidigare, men ska inte ha ägnat sig åt någon allvarligare brottslighet.

Vid dubbelmordet avlossades omkring 10 kulor från ett vapen. Gärningsmännen var två, en skytt och en mopedförare. Dubbelmordet var det senaste i en rad av tre sammanhängande mord i Tynnered och Frölunda och alla inblandade tycks vara bekanta, vänner eller släktingar. Det tycks också röra sig om ett kriminellt gäng i vilket det uppstått interna motsättningar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements