Fem anhållna för inblandning i mord på Frölunda Torg

I början av september mördades Mazdak Vermahmood på Frölunda Torg. Två personer sköt honom med en mängd skott på nära hålla. Därefter åkte de från platsen och fick då hjälp av ytterligare minst en person. Nu har fem personer anhållits som misstänkta för skyddande av brottsling. Ingen av dem anses vara inblandad i själva mordet, men genom att de anhållits som misstänkta för skyddande av brottsling så betyder det att polisen har misstankar om vilka som är mördarna. De anhållan som är i olika åldrar förnekar brott.

Att de som misstänks vara mördarna ännu inte gripis (de kan dock vara anhållna i sin frånvaro) kan bero på flera saker, det finns ännu inte tillräckligt med bevis, de gömmer sig, har flytt från Sverige eller så är de döda.Det finns anledning att tro att de som anhållits tillhör den släktkrets som utgör den centrala delen av det kriminella nätverket i Tynnered. En släktkrets där flera personer mördats från 2013 och framåt, det senaste mordet var ett dubbelmord i Tynnered den siste oktober. De som mördades då var bröderna Farzad Rostami och Rowshan Rostami och den som mördades 2013 var Fardeen Goulara.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements