Poliseskort för terrorister som delade ut flygblad på Järntorget

Igår hade medlemmar från Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) från flera delar av Sverige samlats i Göteborg för att försöka dela ut flygblad på Järntorget och vid Domkyrkan. Det slutade med att de sökte skydd från den göteborgska allmänheten på Resecentrum vid Stenpiren varifrån de fick eskorteras från platsen av polisen. Inte helt förvånande.

NMR vill genom att försöka dela ut flygblad på Järntorget provocera på en plats där de inte kan få något som helst stöd utan bara väcker avsky. NMR söker konfrontation. Det är ingen annan som gör det. NMR-medlemmar spränger bomber och ägnar sig åt terrorism. Våld är NMR:s följeslagare.

En gång i tiden var området runt Järntorget Göteborgs judiska kvarter, historiskt och än idag centrum för vänstern och arbetarrörelsen så det är självklart en plats där nazisterna inte är välkomna. Det är inte svårt att förstå att polisen fick eskortera dem från Göteborg med svansen mellan benen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements