Göteborgsvänstern var hjältarna igår

Hjältarna i Göteborg igår var antifascisterna. Alla vi som visade att nazisterna inte var välkomna i Göteborg. Vi som arrangerade demonstrationen på Heden och alla de som kom dit var de stora hjältarna.

Vi som arrangerade var vänstern i Göteborg, från anarkister till reformister, från pacifister till militanta vänsterextremister. Allt åt alla, Socialistiska Partiet, Syndikalisterna, Refugees Welcome, Vänsterpartiet och många fler som arrangerade den antifascistiska manifestationen på Heden var de som möjliggjorde för 10 000 göteborgare att bli hjältar.

Idag försöker de liberaler som i två veckor hetsat mot vänstern ta åt sig äran för att vi blev så många på heden. De hade inget med saken att göra, De försökte oförtrutet smutskasta vänstern ända intill lördagseftermiddagen. Idag, dagen efter en fantastisk manifestation låtsas liberalerna att de var med och skapade den antifascistiska manifestationen på Heden. De är sådana otroliga hycklare. Först skriver de bara skit om manifestationen, sen säger de att de var med och skapade den.

Liberalerna var inte med och skapade den mäktiga antifascistiska manifestationen. Det var den göteborgska vänsterns verk. Jag tycker liberalerna borde ha så mycket heder i kroppen att de erkänner detta faktum. Att de erkänner att de ljugit om vänstern i dagar, kanske veckor. Att de erkänner att de hade fel. Så kallade ”experter på vänstern eller våld” som exempelvis Magnus Sandelin och liknande pajasar kan faktiskt dra nåt gammalt över sig eller köra upp nånting nånstans. Det har visat sig med stor klarhet att de inte vet ett skit om vänstern utan istället snackar de bara dynga.

Vänstern på Heden, antifascisterna på Heden var hjältarna igår. Polisen gjorde sitt jobb. De gjorde det bra, men de var inte hjältarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Vänstern kastade dessutom ingen sten på polisen som media påstår. Det fanns folk på antifascisternas sida som gjorde det. Men flera av dem har identifierats som nazister. Stenkastningen stoppades av vänsteraktivister som ingrep resolut. Jag ska återkomma till det imorgon. De flesta av oss antifascister såg faktiskt inte ens nazisterna och uppgifterna om försök till sammanstötningar mellan antifascister och nazister som förekommer i media är falska.

Advertisements