Bandidos-boss grundar säkerhetsföretag ihop med ex-polis

Bolaget Sture Tattoo AB som länge ägts av Bandidos-medlemmen Jeffrey Ong bytte år 2016 namn till All Time Solution AB. Verksamhetens inriktning förändrades också, från tatueringsverksamhet till säkerhetsföretag. I bolagsordningen uttrycks det så här:

Bolaget skall bedriva säkerhetskonsultation, konflikthantering, riskhantering, bakgrundskontroller, trygghetslösningar, säkerhetstjänster, rådgivning och anvisningar i säkerhets- och bevakningsfrågor till privatpersoner och företag, även försäljning av säkerhetsprodukter. Samt tillhandahålla tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen och även idka därmed förenlig verksamhet.

På bolagets hemsida står det att All Time Solution AB bildades 2020 vilket alltså inte är korrekt. Namnet togs redan 2016 men det kan vara så att bolagsordningen skrev om i år. De erbjuder säkerhetslösningar till privatpersoner och företag genom att som des hävdar på sin hemsida inte bara se själva problemet utan genom att de också går djupare. De uppger också att de har omfattande internationella kontakter.

Jeffrey Ong är den enda ordinarie styrelseledamoten i bolaget och som suppleant har han från och med i år en före detta polis vid namn Lennart Berglin. Ong uppges vara operativt ansvarig i bolaget och Berglin uppges vara utredningsansvarig.

Expressen pekade förra året ut Jeffrey Ong som president i Bandidos MC och som boende i Spanien:

Jeffery Ong, 32, är Stockholmspresident och har tidigare drivit egen tatueringsstudio. Han bär ”expect no mercy”-märket på sin väst, som enligt polisen delas ut till den som utfört ett våldsdåd för klubbens räkning. Ong är dömd för bland annat vapenbrott, narkotikabrott, stöld, skadegörelse och dopingbrott. Han bor utomlands och ställdes enligt protokoll från hösten 2018 inför ett ultimatum att flytta hem eller byta avdelning. Efter ”samtal om framtiden” med Sverigepresidenten bestämdes att Ong ska vara på plats i Stockholm vid minst ett veckomöte i månaden.

Det är möjligt att han lämnat Bandidos MC och brottsligheten men det verkar ändå ganska märkligt att en före detta polis eller i alla en före detta polisanställd bedriver en verksamhet som säkerhetskonsulter ihop.

Ong uppges numera vara skriven i Sverige. Om han verkligen bor här är däremot lite oklart då bolaget anger flera adresser i Malaga som ställen där deras produkt kan köpas.

Läs mer: Bandidosledare bildar säkerhetsbolag tillsammans med polis

Läs också:

 

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!