Stort polistillslag mot hotell i Göteborg

Strax efter klockan 22 igår kväll slog polisen till mot ett Clarion Post Hotel (Posthotellet) vid Drottningtorget  i centrala Göteborg och genomförde en insats på grund av misstankar om narkotikabrott. Enligt Aftonbladet ska ett 20-tal polisbilar inklusive insatsstyrkan ha deltagit i insatsen:

– Det var en narkotikainsats. Många personer hade samlats på platsen, varav vissa av dem hade kriminella kopplingar, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisregion Väst.

[.…]

Enligt uppgifter till Aftonbladet rör det sig om ett kriminellt gäng som hade hyrt två sviter på hotellet och omkring 60 personer ska ha befunnit sig på rummen.

Inga personer greps vid insatsen och det är oklart om någon narkotika eller några vapen beslagtogs. Ett 20-tal personer omhändertogs dock på plats för provtagning. I samband med tillslaget kan även husrannsakningar ha genomförts. En del av de personer som kontrollerades tillhör kriminella nätverk och gäng i Göteborg. Clarion Post Hotel har även tidigare använts till möten mellan kriminella gäng.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!