Man från släkten Ali Khan misstänkt för skjutning

Polisen larmades av flera boende i Sandeslätt i Hammarkullen om en skottlossning strax före klockan 23 på söndagskvällen. På platsen hittades en man i 20-årsåldern (född 2002) skottskadad. Den skadade kördes till Sahlgrenska sjukhuset. Hans skador beskrivs av polisen som allvarliga men inte livshotande. Den skadade unge mannen ska tillhöra Hjälbonätverket.

Polisen plockade snabbt in nio personer till förhör. Ingen av dessa personer har dock varit misstänkta för iblandning i skjutningen.

Tidigt på måndagsmorgonen kunde polisen gripa en man som misstänkt för mordförsöket. Mannen är i 40-årsåldern och anses vara en central person i släkten Ali Khan och det kriminella nätverk som finns kring denna familj. Mannen har anhållits som misstänkt för mordförsök.

Då släkten Ali Khan också har en central roll i Hjällbonätverket så handlar det uppenbart om nån slags intern uppgörelse. Kanske är de unga i Hjällbonätverket inte nöjda med släkten Ali Khans makt i nätverket. Eventuellt var det kanske därför den unge mannen sköts. Han visade kanske inte den respekt som mannen från släkten Ali Khan tyckte att han skulle visa. Eller så. kanske den unge mannen hade gjort nåt annat misstag.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!