Gängkopplad familj hjälpte fram partiet Nyans

Med partiet Nyans har muslimerna i Sverige fått ett eget Sverigedemokraterna. Ett fascistiskt och rasistiskt parti. Där SD vänder sig till kristna och fördömer islam vänder sig Nyans till muslimer och mot det sekulära västerländska samhället.

I Göteborg har Nyans fått flest röster (störst andel röster) i valdistrikt där det bor många turkar som Svarte Mosse och Friskväderstorget och Biskopsgården norra i Biskopsgården samt Länsmansgården södra och Länsmansgården västra. Jag har arbetat ihop med många turkar därifrån och flera av mina arbetskamrater har haft kopplingar till fascisterna och terroristerna i Grå vargarna precis på samma sätt som Nyanspartiledare Mikail Yüksel. En del hade till och med varit medlemmar.

Några andra valdistrikt där Nyans haft stora röstframgångar är Bläsebo, Hjällbo södra, Hjällbo norra och Skolspåret i Hjällbo, Hammarkullen östra, Hammarkullen västra, Gårdsten C, Gårdsten norra och Gårdsten östra samt Mejramgatan i Lövgärdet. Alla dessa distrikt är områden där släkten Ali Khan har inflytande. Vissa grenar av släkten Ali Khan har en stark koppling till gängkriminalitet. Släkten har också bedrivit en kampanj mot den svenska socialtjänsten.

Nyans har främst tagit röster från Socialdemokraterna. Det har bidragit till att högerpartierna vunnit valet. Gängledare har helt enkelt hjälpt högerpartierna att vinna valet. Nyans har bidragit till att deras ideologiska fränder i Sverigedemokraterna vunnit valet.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!