Flammans hemsida fungerar dåligt

Flammans hemsida är inte direkt välfungerande. Ibland går det inte få fram nån information på förstasidan och det går i allmänhet inte att läsa någon av artiklarna under rubriken Opinion. Det är uruselt. Extra dåligt är det för att viktiga debattartiklar som berör interna men viktiga debatter i Vänsterpartiet ofta publiceras i just Flamman.

På grund av den dåliga funktionen på Flammans hemsida tänker jag återpublicera en del artiklar här på min blogg så att de faktiskt blir tillgängliga för de läsare som vill läsa dem. Speciellt tänker jag fokusera på artiklar och debattartiklar som handlar om programdiskussionen och det kommande förslaget till program. Främst sådan som publicerats på hemsidan. När det gäller debattinlägg som publicerats i papperstidningen och e-tidningen men inte på hemsidan så bör de som vill läsa dem prenumerera på tidningen.

Det publiceras också programdebatt eller artiklar kring närliggande frågor i andra tidningar. En av dessa tidningar är Internationalen. Några av artiklarna brukar publiceras på deras hemsida och jag brukar också återpublicera en del av dem. Tyvärr har den tidningen en mycket märklig inställning i Ukrainafrågan men bortsett från det har den en hel del intressant om sociala rörelser och folkrörelsearbete.

Några av de inlägg jag funderar på att återpublicera och några saker som jag redan publicerat är dessa:

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!