Turkiska regimen har kopplingar till gängbrottslighet

Utrikesminister Tobias Billström påstår i ett uttalande att PKK har koppling till gängkriminalitet i Sverige. Det är en lögn. Det finns inga kända sådana kopplingar av något slag och det har aldrig funnits några kända kopplingar mellan gängbrottslighet och PKK. De säljer inte narkotika och ägnar sig inte åt beskyddarverksamhet. Inte heller finansierar PKK i Sverige terrorism. Detta då PKK faktiskt inte ägnar sig åt terrorism. De utför inga terroristdåd utan deras kamp mot turkiska regimen är en kamp för att skydda det kurdiska folket mot den turkiska regimens förtryck.

Däremot finns det kända kopplingar mellan den turkiska regimen och gängbrottslighet såväl som mellan Erdogan och gängbrottslighet. Den turkiska regimen skyddar kända svenska gängkriminella och har låtit dem köpa turkiska medborgarskap. Det finns också kända kopplingar mellan den turkiska regimen och gängrelaterade mord och mordplaner i Sverige. Och slutligen finns det kända kopplingar mellan den turkiska regimen och storskalig narkotikasmuggling. Dessutom finns det kopplingar mellan Turkiet och islamistiska grupperingar i Syrien. Den turkiska staten ger dem stöd.

Regeringen och utrikesministern vill gärna samarbeta med den turkiska regimen och slicka deras röv för att få komma in i NATO. Den turkiska regim som har kända kopplingar till gängbrottslighet. I syfte att närma sig den diktatoriska turkiska regeringen ljuger svenska regeringsföreträdare fritt vad det gäller PKK.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!