Stora bloggpriset

Aftonbladets nyinstiftade tävling Stora Bloggpriset är den största tävlingen bland bloggarna i Sverige. En panel på ett stort antal bloggar ska nominera ”de bästa bloggarna” och sen får allmänheten rösta på de olika nominerande. För min del tror jag förfarandet kan innebär vissa politiska skevheter då antalet vänsterbloggar i panelen är få.

Många i panelen, som inte är politiska bloggare, är ändå borgerliga bloggar och kommer förmodligen inte att nominera vänsterbloggar i den politisk kategorin (om de överhuvudtaget nominerar i den kategorin). Så det finns en uppenbar risk att man inte kommer att kunna rösta på någon vänsterblogg alls i den politiska kategorin. Vilket ju vore väldigt underligt, då i alla falla två vänsterbloggare, Jinge och jag själv, ständigt ligger bland tio i topp på mest länkade och mest lästa bloggar.

Det är dags att nominera och jag är då helt klar över att jag knappast kan nominera i modebloggkategorin. Min kännedom om den delen av bloggosfären är minimal för att inte säga obefintlig. Men politik, teknik och vardagsbetraktelser har jag väl hygglig koll på. Fast när det gäller det sistnämnda, finns det egentligen nån som har koll på bloggandet där? Det finns ju hur mycket som helst.

Är det nån som är intresserad av att bli nominerad så kan jag titta på er blogg om ni länkar till detta inlägg från ett inlägg på er egen blogg och säger att ni är intresserade av att bli nominerade. Men det finns naturligtvis ingen garanti att jag nominerar bara för att ni länkar och vill bli nominerade.

Intressant?
Bloggat: Bimbo Boy, Tonårsmorsa, Annarkia, JMW, Signerat Kjellberg, TKJ,
Borgarmedia: AB1, AB2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

Ett Svar på “Stora bloggpriset”

Kommentarer är stängda.