Om Svensson

En vänsterblogg och nyhetssajt huvudsakligen skriven av en medelålders vänsteraktivist från Göteborg. Handlar om det mesta. Främst miljö, vänsterpolitik, antirasism, våld, polisen och stadsplanering. Med ett antal gästskribenter varav Hans Norebrink i praktiken är ansvarig för bloggens bokrecensionsavdelning.

Ägaren till bloggen, tillika ansvarig utgivare, Anders Svensson, har anknytning till Socialistiska Partiet, men det gäller inte gästskribenter av olika slag. Bloggens tillhandahållare och innehavare av utgivningsbeviset är Zaramis Konsult AB.

Kontakt.

Skribenter:

Hans Norebrink (gästskribent, bokrecensent)
Anders_S (ägare)
Anders Karlsson

Dessutom ett flertal gästskribenter. Däribland Jan Wiklund, Magnus Nilsson, Gunnar Rundgren, Mikael Nyberg och Emanuel Karlsten.

Upphovsrätt:

Texter, bilder och annat innehåll på webbplatsen är skyddat av upphovsrättslagen. Upphovsrätten innehas av respektive författare, fotograf och illustratör. Allt som är skrivet av Anders Svensson får återpubliceras av ETC, Internationalen, Flamman, Offensiv och Aktuellt Fokus. I övrigt får ingenting återpubliceras av någon annan. Ägare av sajten är Zaramis Konsult AB (Zaramis IT och Media)

Läs mer om bloggen:

@=a
#=i
*=e
™=o

4 svar på “Om Svensson”

  1. Den terrormisstänkte 22åringens resa till Mecka ägde rum och betalades av Waberis skola 3 år efter att ynglingen slutade på Waberis muslimska skola ( kolla datumet för resan och jämför med när 22-åringen gick i 9an). Detta innebär att Waberi ljög när han påstod att han inte hade kontakt med 22åringen efter att denna lämnade skolan

Kommentarer är stängda.