Billström är ett hot mot demokratin

När Tobias Billström vägrar uttala sig om Wikileaksdokumenten uppgifter är det ett direkt avståndstagande frånd emokratin. Vi (ja, inte just jag då) har valt Billström (nja, inte direkt, mera indirekt får man väl säga) för att vara en av våra representanter i regeringen.

I vilket fall som helt så är han representant för alla som är svenska medborgare och ytterst ansvarigt inför oss medborgare och människor som lever i Sverige. Därför är det hans förbannade skyldighet att svara på frågor och att ha uppfattningar.

Kända humanoida cyloner

Att agera som om han vore en dum nickedocka, en hjärndöd telefonsvarare eller nåt annat mindre intelligent än en levande människa är ingenting annat än ett förakt för demokratin och demokratins villkor. Därför är Tobias Billström ett hot mot demokratin precis som också Maria Rankka är ett hot mot demokratin. Han är dock inte heller den enda moderaten som förefaller vara en robot. Kanske är jorden (i alla fall Sverige) rentutav på väg att övertas av cyloner?

Intressant?
Borgarmedia: SVD, EX,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

3 Svar på “Billström är ett hot mot demokratin”

  1. Ja Tobias Billström och Carl Bildt är en säkerhetsrisk mot det Svenska folket och demokratin och att inte besvara 3 parts uppgifter

    likställs

    Som att en Person som mördar nån inte behöver bry sig om domstolens eller åklagarens bevis material.

Kommentarer är stängda.