Mord på Lindängen i Malmö

Klockan halv två natten till idag sköts det vid Motetten på Munkhättegatan, Lindängen i Malmö. En man som befann sig vid en bil, en svart Mercedes, på en parkeringsplats sköts med flera skott. Han avled på platsen och en förundersökning om mord är inledd. Ett större område är för närvarande avspärrat och en teknisk undersökning har påbörjats. Enligt polisen sågs flera gärningsmän lämna mordplatsen i en bil. Det är oklart vilken typ av bil det handlar om.

Mordet är med all sannolikhet kopplat till kriminella miljöer och nätverk i Malmö. Antingen är den skjutne mannen en gangster eller så hade han affärer med gangsters som gått rejält fel.

Tidigare under natten inträffade en explosion på en balkong i Rosengård men polisen ser ingen koppling mellan de två händelserna. Det ska enligt polisen inte finnas någon känd hotbild mot den som bor i lägenheten. Brottet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och förundersökning har inletts.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

PS 11:06. Mycket tyder på att det är Nermin Karamehmedovic som skjutits till döds. Han är en välkänd medlem i det gäng som brukar kallas M-falangen och som har kopplingar till en mängd grova brott inklusive bedrägerier.

Advertisements