Stort amfetaminbeslag i Stockholm

Tre personer greps under natten till den 28 december misstänkta för grovt narkotikabrott. Enligt Aftonbladet ska gripandet ha skett efter en biljakt som slutade i Spånga, i norra Stockholm.

I samband med gripandet gjorde polisen också husrannsakan på två adresser norr om Stockholm. Där hittade polisen, enligt Aftonbladet, drygt 25 kilo amfetamin i beslag. Gatuvärdet för det beslagtagna amfetaminet är flera miljoner.

Dagen efter ska polisen även ha gripit en taxichaufför som misstänks ha varit kurir och haft stora mängder amfetamin i sin bil.

De tre männen förts gripna männen har begärts häktade som misstänkta för grovt narkotikabrott. Två av de tre förnekar brott medan advokaten till den tredje inte vill uttala sig om hur hans klient ställer sig till misstankarna.

Två av de gripna ska ingå i den grupp som polisen misstänker ligger bakom ett tiotal mord i Stockholmsområdet och som i media kallas dödspatrullen. Den så kallade dödspatrullen är och har varit misstänkta för ett tiotals mord men har inte kunnat knytas till dessa genom bevisning.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements