Andra attentatet mot samma radhus i Biskopsgården

I början av december var det ett attentat riktat mot ett radhus i närheten av Friskväderstorget. Nu har det av allt att döma det kastats in en handgranat i samma radhus. Sju personer befann sig i bostaden när handgranaten (om det nu vara en handgranat) kastades in och exploderade strax efter klockan 3 i natt men ingen blev skadad.

Enligt polisen finns det ingen hotbild mot den familj som bor i huset och de är inte kända av polisen. Attentaten skulle därför kunna vara misstag, men två attentat mot samma adress med en månads mellanrum tyder inte på nåt misstag. Eller så är det är några rejält intelligensbefriade typer som utför attentaten för den kan i så fall rikta sig mot en familj bara på grund av att de bär ett visst efternamn.

I de aktuella området bor nämligen en familj med samma efternamn som en tidigare mördad gängledare från Backagänget. Om de bor på den drabbade adressen eller inte är dock okänt men antalet personer i familjen är sju, alla boende på en adress i det aktuella radhusområdet. Enligt vad de själva uppgett har de ingen koppling till den mördade gängledaren.

Backagänget var från början en del av konflikten i Biskopsgården på Friskvädersnätverkets (norra Biskopsgårdens) sida.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements