Gangsterkrigen i Göteborg och Köpenhamn

Både i Göteborg och Köpenhamn pågår gangsterkrigen med full kraft. Tre personer från Red & White Crew i Göteborg har anhållits för mord på en medlem i X-team. Red & White Crew är en supporterklubb till Hells Angels och X-team är motsvarande till Bandidos.

Hells Angels och med dem associerade klubbar är också en del av gangsterkriget i Köpenhamn, där en långa rad av mordförsök, mord och skottlossningar ägt rum som en del i striden om knarkhandeln efter att myndigheterna stängt haschhandeln i fristaden Christiania. En haschhandel som Hells Angels kontrollerade.

I Köpenhamn demonstrerar befolkningen mot gangstervåldet. Kanske dags för oss i Göteborg att göra detsamma. För i motsats till vad Sydsvenskan skriver i en artikel så har det länge varit betydligt värre i Göteborg än i Köpenhamn.

Intressant?

Borgarmedia: GP, PDK1, PDK2, PDK3, PDK4, SDS1, SDS2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Svar på “Gangsterkrigen i Göteborg och Köpenhamn”

Kommentarer är stängda.