Inte bara Götblad är skyldig

Dick Sundevall är inte helt trovärdig i sin bok Hanteraren då det är uppenbart att han har en vänskapsrelation till Olle Liljegren. Man inser att det finns trovärdighetsproblem i boken när man läser Lasse Wierups Infiltratören, som handlar om samma händelser. I Sundevalls bok framstår det ofta som om Liljegren är helt oskyldig, ren som en lilja. Så är det uppenbarligen inte när man läser tidningsartiklar och de två böckerna.

Nej Olle Liljegren är en brottsling, därom tvivlar jag inte. Men det troliga är att också hans chefer och överordnade i flera fall också är brottslingar, som Dick Sundevall menar i sitt svar till Carin Götblad. Några poliser det i så fall handlar om är förutom Carin Götblad, är bland annat kommissarie Dan Andersson och Leif Jennekvist.

Intressant?
Borgarmedia: SVD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

2 Svar på “Inte bara Götblad är skyldig”

Kommentarer är stängda.