Gangsters mördade oskyldig

Mycket tyder på att den avrättning som häromdagen ägde rum uppe i Johanneberg, strax söder om Götaplatsen i Göteborg handlar om att gangsters misstagit sig på mannens identitet, alternativt att den skjutne studenten sett eller hört något som han inte borde ha haft kännedom om.

Det kan alltså mycket väl handla om att det ständigt pågående gangsterkriget i Göteborg nu skördat sitt första totalt oskyldiga offer.

Samtidigt åtalas också tre personer för en uppgörelse mellan Red & White Crew och X-team ute i Biskopsgården inom ett av gangstergängen i Göteborg och de medlemmar i Brödraskapet Wolfpack som sprängde åklagare Barbro Jönssons dörr i Trollhättan.

Tyvärr komemr väl dett att fortsätta i Göteborg så länge vi inte får en annan politik i landet. en politik som satsar mer pengar på förskola, skola, vård, fritidsverksamheter. Kort sagt förebyggande verksamheter för att bryta rekryteringen till gangstergängen och till den brottsliga banan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements